HERŞEY YENİDEN BAŞLIYOR...

Doygunluğa ulaşan bulut misali yağmak, bazen okşayan bazen de yerle bir eden rüzgar misali esmek, sessizliği dinlemek, en derin yere dokunmak...güneş misali ısıtmak...hissetmek ve yaşamak...vesaire...vesaire...vesaire
Kısaca ne geliyorsa, ne gidiyorsa...

Şeyma Erdoğan


27 Şubat 2010 Cumartesi

BİR -tatlı- HUZUR...

Favorim; Şehrin ortasında kurtarılmış bir cennet...YILDIZ PARKI
Ansiklopedik bilgi :) ;Beşiktaş’tan Ortaköy’ e doğru sahilden giderken hemen hemen Çırağan Sarayı’nın karşısında yer alır. Yıldız Parkı, Beşiktaş ile Ortaköy arasında yer alan yaklaşık 46 hektarlık alanı ile kent merkezi içerisindeki en büyük korusudur.
Yıldız Parkı’nın içinde bir kır kahvesi ve iki tane köşk var. Parkta 18. ve 19. yüzyıllarda yapılmış "Malta" ve "Çadır" Köşkleri bulunuyor. Malta Köşkü, restoranında Türk mutfağından dünya mutfağına, seçme lezzetleri birarada bulabileceğiniz köşkte, haftasonları brunch ve gün boyu açık büfe yemek servisi veriliyor. Fiyatları şehir merkezinde, denizli, manzara ve doğa ortamı için oldukça cazip.


Kır Kahvesi'nde içilen Türk kahvesi ve kuş sesleri ile yakalanan HUZUR...yeşilin her tonu...nefis toprak kokusu... Baharın en güzel geldiği yerlerden biri:)

1 yorum:

  1. istanbula geldigimde ugramadan gecemedigim mekanlardan biridir...

    YanıtlaSil